Acasă Actualitate Președintele Klaus Iohannis și Ministerul Educației stabilesc condițiile reînceperii școlilor – VIDEO

Președintele Klaus Iohannis și Ministerul Educației stabilesc condițiile reînceperii școlilor – VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că miercuri după amiază se va întâlni cu reprezentanâii Ministerului Educației pentru a stabili cu măsurile și condițiile în care școlile își vor relua activitatea.

”O activitate extrem de importantă este activitatea școlară și chiar în această după-amiază voi avea o întâlnire cu conducerea Ministerului Educației pentru a începe să elaborăm un plan concret pentru revenirea elevilor la școală. Cum va arăta acest plan va fi prezentat public în momentul în care este elaborat, cu toate detaliile aferente”, a declarat Klaus Iohannis.

Declarația președintelui cu privire la realuarea cursurilor școlare vine la scurt timp după ce ministrul Sănătății a spus  că școlile se vor deschide spre finalul lui mai.

 ”Spre sfârșitul lunii mai, poate la începutul lui iunie, să ne gândim și la partea școlară, dar să ne gândim, totuși, cu niște precauții, și cu niște proceduri:  în ce măsură vor veni, câte schimburi vor fi la școală, unde se vor intersecta copiii, există biocide, există niște măști.” a spus Nelu Tătaru , la PRO TV.

Articolul precedentGhidul practic pentru școala online, aprobat prin ordin de Ministerul Educației
Articolul următorRaport global: 92 de milioane de copii din întreaga lume suferă de foame VIDEO