Acasă Actualitate Profesoara agresată cu un cuţit de un elev este stabilă și conştientă

Profesoara agresată cu un cuţit de un elev este stabilă și conştientă

StiriEdu.ro

O profesoară de la un liceu din Sectorul 4 a fost agresată în timpul orei de un elev, cu un cuţit, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul este elev în clasa a X-a, de la Liceul Ion Creangă. La începutul orei de japoneză, fără un motiv aparent, a înţepat-o pe profesoară în zona gâtului. Elevul, de 16 ani, nu era cunoscut ca un copil problemă sau agresiv.

Aceleaşi surse au precizat că rana pare superficială, iar victima este conştientă şi primeşte îngrijiri medicale.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia poliţiştilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la faţa locului s-au deplasat şi echipaje medicale”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Profesoara care a fost agresată de un elev în timpul orei cu un cuţit la un liceu din Sectorul 4 este stabilă, conştientă, cooperantă, au declarat miercuri surse medicale, citate de Agerpres

„Pacienta este stabilă, conştientă, cooperantă. Are o plagă superficială care necesită sutură. În acest moment este încă în investigaţii. Nu ştim dacă necesită internare”, au afirmat sursele citate.

Articolul precedentSindicatele nu sunt de acord cu eliminarea din proiectul legii educației a prevederii referitoare la salarizarea cadrelor didactice
Articolul următorSindicatele cer protecție pentru elevi și profesori