Acasă Universitar Peste 1.600 de elevi s-au înscris la simularea admiterii de la ...

Peste 1.600 de elevi s-au înscris la simularea admiterii de la UMF Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj- Napoca organizează examenul de simulare a admiterii online, pe data de 16 mai 2020. Potrivit universității, anul acesta și-au s-au înscris 1.675 de elevi, cu 100 mai mult ca anul trecut.

”Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” vine şi în acest an în întâmpinarea tinerilor care doresc să studieze Medicina, Medicina Dentară sau Farmacia şi organizează cea de-a XI-a ediţie a examenului de simulare a admiterii”, potrivit site-ului universitășii, precizând că simularea va avea lor online. Simularea va avea loc pe platforma Hypertalk Education.

Elevii care vor să dea la Medicină au putut participa la cursuri de pregătire online, puse la dispoziţia lor pe aceeaşi platformă.

Fiecarui candidat i s-a generat un cont individual care i-a asigurat accesul pe platformă. Cursurile au fost înregistrate în prealabil, însă s-a asigurat o permanentă comunicare cu elevii, interacţiunea cu cadrele didactice realizându-se prin modulul de forum al platformei. Cursurile de pregătire vor rămane la dispoziţia celor înscrişi, putând fi accesate în orice moment, până la data examenului.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” a anunțat că admiterea pentru candidații internaționali va începe pe 4 mai 2020.

Articolul precedentDOCUMENT Ce reguli propune ISMB pentru revenirea la școală/ Cum se va da Bacalaureatul și Evaluarea Națională
Articolul următorAdmitere la facultate: Propunerile ANOSR pentru examenele online