Acasă Actualitate Radu Gologan, apel către profesori: Nu lăsați de izbeliște Evaluarea Națională și...

Radu Gologan, apel către profesori: Nu lăsați de izbeliște Evaluarea Națională și Bacalaureatul

Profesorul Radu Gologan face un apel către profesori să meargă la examenele naționale care vor avea loc în scurt timp. Profesorii se mai pot înscrie săptămâna aceatsa pentru supravegherea la examenele naționale. „Avem datoria de a nu lăsa examenele de Evaluare Națională și de Bacalaureat de izbeliște”, scrie profesorul Radu Gologan pe pagina sa de Facebook. Mesajul lui Radu Gologan:

Dragi prieteni dascăli,

Avem o datoria de a nu lăsa examenele de Evaluare Națională și de Bacalaureat de izbeliște.
Vă rog din suflet, ca în aceste momente critice să realizați ce important este rolul dumneavoastră. Ca președinte al Societății de Științe Matematice, organizație care a gestionat Gazeta Matematică si olimpiadele, inclusiv în perioade de război, vă rog, continuați datoria de dascăli.

Sprijiniți prin implicare! Dovedim astfel ca suntem o comunitate, care desi umilita uneori, intelege ca datoria sa este indreptata doar spre copii.

Mulțumesc!
Cu prietenie,
Radu Gologan

Mesajul profesorului Gologan vine în contextul în care anul acesta este nevoie de mult mai mulți profesori pentru supravegherea de la examenele națioale, în condițiile în care vor fi mai multe clase de examen. Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat duminică seara, într-o emisiune la Digi24, că va fi nevoie de mult mai mulți profesori implicați pentru supraveghere și comisii, în condițiile în condițiile în care trebuie respectate reguli de distanțare fizică.

Articolul precedentEvaluare Națională 2020: Totul despre examenul din acest an/ Calendarul și condițiile în care vor avea loc probele scrise
Articolul următorRaport UNICEF: Cum s-au adoptat sistemele de educație din întreaga lume la școala online