Acasă Actualitate Monica Anisie despre Bacalaureat: Aţi trecut cu bine peste acest prag

Monica Anisie despre Bacalaureat: Aţi trecut cu bine peste acest prag

Foto: edu.ro

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, îi felicită pe absolvenţii de clasa a XII-a, care au susţinut joi ultima probă a Bacalaureatului, pentru responsabilitatea cu care au tratat recomandările privind măsurile de siguranţă sanitară.

„Astăzi s-a desfăşurat ultima probă a examenului de Bacalaureat. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în organizare şi, totodată, doresc să îi felicit pe absolvenţii de clasa a XII-a pentru maturitatea de care au dat dovadă în urma susţinerii acestui examen important din viaţa lor, de asemenea, pentru responsabilitatea cu care au tratat recomandările privind măsurile de siguranţă sanitară. Bravo, sunt mândră de voi! Aţi trecut cu bine peste acest prag! După cum bine ştiţi, rezultatele se vor afişa în data de 30 iunie. Mult succes!”, a scris Anisie pe Facebook.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării va publica rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii examenelor naţionale cu anonimizarea numelui şi a prenumelui.

Contestaţiile la Bacalaureat pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16,00 – 19,00, şi pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8,00 – 12,00. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/ transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunţate pe data de 5 iulie.

Articolul precedentBAC 2020. Site-ul unde vor fi afișate rezultatele ANONIMIZATE a fost publicat
Articolul următorConsiliul Elevilor din România cere promulgarea legii prin care elevii să primească laptopuri