Acasă Actualitate Evaluare Naţională 2020 – sesiunea specială Subiectele și baremul la Matematică

Evaluare Naţională 2020 – sesiunea specială Subiectele și baremul la Matematică

Evaluare Naţională 2020. Marți a avut loc proba la Matematică în cadrul etapei speciale a Evaluării Naţionale. Din cei 202 candidați înscriși pentru susținerea probei au fost prezenți 181 de candidați. Nu s-au prezentat 21 de candidați. Doi candidați au beneficiat de recunoașterea probei.

Subiectele și baremul au fost publicate pe site-ul subiecte.edu.ro.

DESCARCĂ de aici Subiectele la Matematică – sesiunea specială- Evaluare Națională 2020

DESCARCĂ de aici Baremul la Matematică – sesiunea specială- Evaluare Națională 2020

Ultima probă – Limba și literatura maternă – va fi susținută miercuri, 1 iulie, de 9 elevi (6 la Limba și literatură maghiară și 3 la Limba și literatura germană).

Primele rezultate vor fi afișate joi, 2 iulie, până la ora 12.00, în centrele de examen. În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale prin anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse în ziua de 2 iulie, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

Articolul precedentAntonia PUP, președinta CNE, a luat media 10 la BAC 2020/ „Nu am pus capul în pământ și n-am făcut compromisuri”
Articolul următorRezultate BAC 2020. Care sunt liceele unde sunt cele mai multe medii de 10