Acasă Actualitate VIDEO Ludovic Orban: Examenele naţionale s-au desfăşurat în condiţii excepţionale

VIDEO Ludovic Orban: Examenele naţionale s-au desfăşurat în condiţii excepţionale

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că atât Evaluarea Naţională, cât şi Bacalaureatul s-au desfăşurat în condiţii excepţionale, iar timp de două luni a fost o „campanie mizerabilă” din partea adversarilor politici prin care părinţii erau instigaţi să nu-şi lase copiii să meargă la examene.

„Vreau să felicit Ministerul Educaţiei, atât echipa de conducere a ministerului, cât şi inspectoratele şcolare, cât şi zecile de mii de cadre didactice care au fost implicate în organizarea examenului de Evaluare şi în organizarea examenului de Bacalaureat”, a afirmat Orban, la începutul şedinţei de Guvern.

El a spus că Guvernul s-a confruntat cu o campanie de informaţii false din partea adversarilor politici.

„Am fost confruntaţi două luni de zile cu o campanie mizerabilă din partea adversarilor noştri politici, o campanie de diseminare de informaţii false despre aceste examene, o campanie prin care s-a încercat chiar să fie instigaţi părinţii să nu îşi lase copiii să vină la examene. Cu toate astea, examenele s-au desfăşurat în condiţii excepţionale şi vreau să transmiteţi, doamna ministru, către toţi cei implicaţi în organizarea examenului de Evaluare şi examenului de Bacalaureat felicitările mele şi aprecierea”, a adăugat premierul.

Orban s-a arătat convins că şi examenele care au mai rămas, la care participă, practic, foarte puţini elevi, vor fi organizate în cele mai bine condiţii.

Articolul precedentRezultate BAC 2020. Care sunt liceele unde sunt cele mai multe medii de 10
Articolul următorOFICIAL Ordinul pentru tichetele de vacanță, publicat în Monitorul Oficial