Acasă Actualitate Barem Matematică. Cum se punctează problemele de la simularea Evaluării Naționale 2022

Barem Matematică. Cum se punctează problemele de la simularea Evaluării Naționale 2022

Ministerul Educației a publicat baremul pentru subiectele primite de elevii de clasa a VIII-a la Simularea Evaluării Naționale 2022- proba de matematic.

Descarcă de aici Barem Subiecte Matematică – simulare Evaluare Națională 2022

Descarcă de aici Subiecte Matematică – simulare Evaluare Națională 2022

Rezultatele vor fi comunicate pe 14 aprilie.

Probele încep la ora 9,00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Subiectele sunt elaborate pe baza conţinuturilor şi competenţelor asociate acestora, conform programelor aprobat prin ordin de ministru.

Obiectivele simulării sunt familiarizarea elevilor cu rigorile unui examen real şi optimizarea rezultatelor obţinute de către elevii din învăţământul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale/liceale.

Rezultatele obţinute de elevi la simulare sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care acestea s-au desfăşurat, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Articolul precedentSimulare Evaluare Națională 2022. Ce subiecte au fost la proba de Matematică
Articolul următorCe le-a spus Sorin Cîmpeanu miniştrilor Educaţiei din UE