Acasă Actualitate Vlad Dediu, preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, a murit la...

Vlad Dediu, preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, a murit la Constanța

Foto: Facebook/ Vlad Dediu

Președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, Vlad Dediu, a murit, duminică, în urma unui tragic accident. Acesta se afla la spital după ce s-a aflat la un pas de înec în zona stațiunii Mamaia. Vlad Dediu avea 22 de ani și abia absolvise Universitatea Politehnica din București.

Tânărul a intrat în mare să înoate sâmbătă dimineață, dar a fost luat de curenți și nu a mai putut ieși din valuri. Câțiva tineri de pe plajă l-au observat și au intrat în apă să-l salveze. Ulterior, tânărul a fost dus la spital și internat la terapie intensivă, în stare foarte gravă, unde a rămas intubat și ventilat mecanic.

Anunțul decesului a fost făcut de Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR), într-un mesaj postat pe Facebook:

Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane acel capăt apare prea devreme.
Cu durere în suflet, dorim să împătășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el. Drum lin, Vlad!”

Într-un mesaj pe Facebook, ministrul Educației, Monica Anisie, a transmis condoleanțe familiei:

Articolul precedentFOTOREPORTAJ Medicul care a terminat șef de promoție la Politehnica din București „România are nevoie de persoane ca mine”
Articolul următorBAC 2020. 64,5% – Rata finală de promovare