Acasă Actualitate Barem Subiecte Istorie Bac 2020 Cum se punctează subiectele de la Istorie

Barem Subiecte Istorie Bac 2020 Cum se punctează subiectele de la Istorie

Bac 2020. Ministerul Educației a publica la ora 15 baremele și subiectele de la proba scrisă de istorie. pe site-ul subiecte.edu.ro. Subiectele au fost concepute de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Descarcă de aici Barem Subiecte Istorie Bacalaureat 2020 sesiunea de toamnă

Descarcă de aici Subiecte Istorie Bacalaureat 2020 sesiunea de toamnă

Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00.

La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

Articolul precedentSubiecte BAC 2020 Istorie: Eseu despre evoluția României în secolul XX
Articolul următorBarem Subiecte Matematică BAC 2020 Care este punctajul pentru Matematică