Acasă Actualitate Barem Subiecte Matematică BAC 2020 Care este punctajul pentru Matematică

Barem Subiecte Matematică BAC 2020 Care este punctajul pentru Matematică

BAC 2020. Ministerul Educației a publicat la ora 15 baremele și subiectele de la proba scrisă de matematică – pentru toate profilele – pe site-ul subiecte.edu.ro.

Descarcă de mai jos baremele și subiectele de la Matematică:

Barem Matematică Informatică BAC 2020

Subiecte Matematică Informatică BAC 2020

Barem Matematică Tehnologic BAC 2020

Subiecte Matematică Tehnologic BAC 2020

Barem Matematică Științele Naturii BAC 2020

Subiecte Matematică Științele Naturii BAC 2020

Barem Matematică Pedagogic BAC 2020

Subiecte Matematică Pedagogic BAC 2020

Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00.

La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

Articolul precedentBarem Subiecte Istorie Bac 2020 Cum se punctează subiectele de la Istorie
Articolul următorBac 2020. Peste 6.500 de elevi nu s-au prezentat la proba obligatorie/ 55 au fost eliminați pentru fraudă