Acasă Actualitate VIDEO Ministrul Educației și rectorul de la Agronomie, pe lista PNL pentru...

VIDEO Ministrul Educației și rectorul de la Agronomie, pe lista PNL pentru Parlament

Ministrul Monica Anisie și rectorul Sorin Cîmpeanu (Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară) sunt pe locuri eligibile pe lista PNL pentru alegerile parlamentare pentru Senat. Lista de la București este deschisă de ministrul finanțelor Florin Cîțu, urmează Sorin Câmpeanu, iar pe locul trei este ministrul educației, Monica Anisie. 

Și secretarul de stat pentru învățământ preuniversitat – Luminița Barcari – se află pe lista pentru alegerile parlamentare pentru Ialomița. Aceasta a candidat și la alegerile locale, pentru postul de președinte al Consiliului Județean.

Premierul Ludovic Orban a declarat că la alegerile parlamentare din 6 decembrie candidează toţi miniştrii cabinetului său, cu excepția ministrului fondurilor europene, Marcel Boloş, şi a ministrului de externe, Bogdan Aurescu.

„Dintre miniştri, candidează toţi miniştrii, cu două excepţii: domnul Marcel Boloş – dumnealui este liberal, dar este preot misionar şi nu poate ocupa funcţia de deputat, pentru că preferă să slujească – şi domnul Aurescu, care este diplomat de carieră, unde nici nu am discutat. În rest, toţi miniştrii sunt candidaţi”, a anunțat Ludovic Orban, după ședința conducerii partidului.

Citiți și: Ludovic Orban: Cursurile din Capitală trec online/ Cum vor fi ajutați părinții VIDEO

Articolul precedentLudovic Orban: Cursurile din Capitală trec online/ Cum vor fi ajutați părinții VIDEO
Articolul următorPeste 200 de școli au trecut online de vineri până azi