Acasă Actualitate Monica Anisie ajută o elevă să plece în SUA: „E o onoare...

Monica Anisie ajută o elevă să plece în SUA: „E o onoare să te pot recomanda!”

Ministrul Educației, Monica Anisie, încurajează tinerii să meargă să studieze în străinătate. Ministrul a povestit pe Facebook că una dintre elevele ei de la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu, unde este profesoară de limba română, a sunat-o pentru o recomandare. Monica Anisie a scris pe Facebook că este sigură că eleva sa care a terminat anul trecut va face treabă excelentă.

Mesajul ministrului Educației:

  • „Ea este Anastasia, un viitor cercetător în genetică, despre care pot spune încă de pe acum că va face lucruri mărețe!
    Anastasia este una dintre fostele mele eleve care a absolvit, anul trecut, Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu, specializarea Matematică- Informatică.
  • M-a sunat zilele trecute și mi-a cerut să îi ofer o recomandare, pentru că va aplica la facultățile de top din America, precum MIT, Harvard, Yale, Duke, Princeton, care au cele mai bune programe de studii din lume în domeniul Biologiei.
    Să îi ținem pumnii, fiindcă, nu peste mulți ani de acum, vom auzi de ea și ne vom mândri cu realizările ei!
  • Succes, draga mea! E o onoare să te pot recomanda!”

Mesajul ministrului a fost criticat de o parte dintre internauți care au spus că sistemul de educație din România nu are ce să-i ofere elevei.

Citiți și: RIUF – Târgul universităților străine- va avea loc online

Articolul precedentMinisterul Educaţiei vrea să realizeze o hartă a şcolilor dezavantajate din România
Articolul următorMinistrul Educaţiei invită din nou companiile și ong-urile să participe la digitalizarea educaţiei