Acasă Actualitate Profesorii britanici resping în masă prelungirea anului școlar și scurtarea vacanței

Profesorii britanici resping în masă prelungirea anului școlar și scurtarea vacanței

foto: pixabay.com
foto: pixabay.com

Aproape toți profesorii din Marea Britanie resping prelungirea zilei școlare și vacanțele mai scurte. Un sondaj al sindicatelor din Anglia, Țara Galilor și Irlanda de Nord arată că 98% dintre dascăli se opun ca zilele petrecute la școală să fie mai lungi sau vacanțele să fie mai scurte astfel încât să fie recuperate pierderile din cauza pandemiei de coronavirus.

Sondajul a fost făcut după ce guvernul de la Londra a declarat că ia în considerare toate opțiunile pentru a ajuta elevii să recupereze învățarea pierdută în timpul pandemiei, inclusiv prin zile mai lungi de școală și vacanțe mai scurte, precum și școlarizarea subvenționată pentru elevii defavorizați, potrivit The Guardian.

Întrebați cum văd ei că ar trebui recuperată perioada din online, profesorii au spus că ar trebui flexibilizat curriculum-ul (82%), elevii să aibă mai multe oportunități pentru sport și exerciții (68%) și o creștere a învățării creative și practice (66%).

Sondajul mai arată că 85% dintre profesori consideră că volumul de muncă al cadrelor didactice ar trebui menținut la un nivel acceptabil și 80% spun că e nevoie de politici pentru bunăstarea socială și emoțională și a nevoilor de sănătate mintală ale elevilor.

Citiți și: Profesorii din Anglia cer compensații pentru cei care se îmbolnăvesc de COVID-19 la școală

Articolul precedentSUA: Topul celor mai bune programe de medicină din universități
Articolul următorElevii pot participa la orele remediale și pe timpul vacanței