Acasă Actualitate Ziua Internaţională a Copilului sărbătorită în vizită la Aeroportul Otopeni

Ziua Internaţională a Copilului sărbătorită în vizită la Aeroportul Otopeni

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti organizează, marţi, două evenimente dedicate Zilei Internaţionale a Copilului: „Atelierul de pictură” şi „În vizită la aeroport”, potrivit unui comunicat remis presei.

„Atelierul de pictură” va avea loc începând cu orele 10:00, în „Parcul Zburătorilor” de la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, şi va consta într-un curs de pictură susţinut de pictorul profesionist Maria Parascan.

Conform sursei citate, o parte dintre copiii participanţi provin de la Fundaţia de Inovaţii Sociale „Regina Maria”, care se ocupă de copii din medii sociale defavorizate, iar ceilalţi sunt copii ai angajaţilor CNAB, selectaţi în urma unei competiţii interne.

Evenimentul „În vizită la aeroport” se va desfăşura începând cu orele 11:00, la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa „Aurel Vlaicu”, şi relansează „Airport Visit Tour”, un program al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, cu o tradiţie de 14 ani, cu valenţe educaţionale şi de orientare în carieră, în cadrul căruia mii de copii din întreaga ţară au avut ocazia de a cunoaşte şi înţelege specificul activităţilor aeroportuare.

„Airport Visit Tour” a constituit, astfel, de-a lungul timpului, o bază pentru educaţia ca viitor pasager, dar şi o rampă pentru descoperirea vocaţiei, alegerea şi orientarea în carieră. 

Citiți și: Sorin Cîmpeanu, despre eliminarea mediilor semestriale: Tot ceea ce facem este în interesul elevilor

VIDEO Sorin Cîmpeanu: Se renunță la mediile semestriale

Ministrul Educaţiei anunţă că a început evaluarea standardizată la matematică

Articolul precedentLa finalul anului școlar, elevii vor avea o medie generală cu două zecimale
Articolul următorMinistrul Educaţiei: În momentul de faţă, în şcoala românească se aleargă mult prea mult după note