Acasă Actualitate Webinar medical despre educație sexuală: Tulburările de dinamică sexuală nu mai sunt...

Webinar medical despre educație sexuală: Tulburările de dinamică sexuală nu mai sunt un subiect tabu

Viața Medicală, în parteneriat cu MedicHub Media și Enayati Medical City, organizează live online prima dezbatere între SPECIALIȘTI în beneficiul PACIENȚILOR, în data de 30 iunie 2022.

WebMed este primul webinar dintr-o serie destinată pacienților informați și sănătoși, eveniment organizat de Viața Medicală și MedicHub, în parteneriat cu Enayati Medical City, sub coordonarea Șef Lucr. Dr. Remus Sebastian Șipoș. Participă: Prof. Univ. Dr. Mirela Manea – Medic Primar Psihiatru, Psihoterapeut Miruna Stănculescu și Prof. Univ. Dr. Vasile Nițescu, profesor de Obstetrică-Ginecologie și Sexologie la mai multe facultăți de medicină

Primul episod: Tulburările de dinamică sexuală nu mai sunt un subiect tabu!

Ne dăm seama că informația medicală corectă, actuală și pe înțelesul tuturor este foarte importantă astăzi, datorită beneficiilor aduse sistemului medical de un pacient informat.

Scopul principal al webinarelor este acela de a promova către persoanele interesate de sănătate, prevenție, consiliere și stil de viață sănătos conținut medical de actualitate, provenit direct de la specialiști.

Putem fi sănătoși și informați dacă avem:

  • sprijin medical, provenit de la medicii implicați în tratarea pacienților;
  • sprijin farmacologic, provenit de la medicamentele pentru diverse patologii;
  • sprijin informațional, provenit din surse sigure, direct de la specialiștii cu experiență, dispuși să ofere informații medicale și non-medicale de calitate, într-un limbaj accesibil.
Articolul precedentRezultate BAC 2022. Notele de la cele trei probe, afișate luni
Articolul următorRezultatele BAC 2022 au fost afișate luni