Acasă Universitar Reacția rectorului după ce un profesor de la UMF ”Carol Davila” a...

Reacția rectorului după ce un profesor de la UMF ”Carol Davila” a mutat sala de curs în baie/ ”Este regretabil”

Rectorul UMF „Carol Davila”, Viorel Jinga, spune că profesorul care a fost într-o situație stânjenitoare în timpul unui curs predat online nu a avut nicio intenție pentru o astfel de ipostază.

Rectorul spune că șeful de lucrări de la Stomatologie a avut calificative foarte bune de-a lungul timpului. ”Dezaprobăm orice astfel de gest inexplicabil, indiferent de acuzele pe care le poate reclama oricare dintre cadrele didactice aflate chiar și în desfășurarea unui curs online și considerăm că, în acest caz, ar fi fost oportună suspendarea temporară a dialogului din mediul virtual, evitând astfel orice impact negate”, a spus Viorel Jinga într-un răspuns pentru StiriEdu.ro.

Poziția integrală a rectorului Viorel Jinga, trimisă pentru StiriEdu.ro:

Conducerea Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF „Carol Davila” din București a luat act de pasajul video la care faceți referire și își exprimă  regretul pentru ipostaza stânjenitoare în care se regăsește lectorul în cauză. Totodată, dezaprobăm orice astfel de gest inexplicabil, indiferent de acuzele pe care le poate reclama oricare dintre cadrele didactice aflate chiar și în desfășurarea unui curs online și considerăm că, în acest caz, ar fi fost oportună suspendarea temporară a dialogului din mediul virtual, evitând astfel orice impact negativ. Am convingerea că în acest subiect regretabil, nu a existat nicio urmă de intenție, lectorul respectiv având de altfel, de-a lungul timpului, calificative foarte bune în rândul comunității noastre academice. De asemenea, consider că un astfel de incident stânjenitor este totodată și irepetabil atât la nivelul Facultății de Medicină Dentară, cât și al Universității”.

Reamintim că studenții de la Facultatea de Stomatologie de la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București au trăit momente stânjenitoare la o lecție predată online de unul dintre profesorii lor, care se afla  în baie.

Citiți și: VIDEO Moment jenant pentru un profesor de la Universitatea ”Carol Davila” în timpul unui curs online/ Reacția rectorului UPDATE

Articolul precedentVIDEO Moment jenant pentru un profesor de la Universitatea ”Carol Davila” în timpul unui curs online/ Reacția rectorului UPDATE
Articolul următorStudenții îi cer demisia lui Tudorel Toader după ce Laura Codruța Kövesi a câștigat la CEDO