Acasă Universitar VIDEO Moment jenant pentru un profesor de la Universitatea ”Carol Davila” în...

VIDEO Moment jenant pentru un profesor de la Universitatea ”Carol Davila” în timpul unui curs online/ Reacția rectorului UPDATE

Studenții de la Facultatea de Stomatologie de la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București au trăit momente stânjenitoare la o lecție predată online de unul dintre profesorii lor. Studenții au observant că în timpul cursului, profesorul  de la UMF se afla  în baie, potrivit bzi.ro. Filmarea cu profresorul din baie  a ajuns virală pe reţelele de socializare şi a făcut obiectul a mii de comentarii. În video se poate vedea că în dreptul profesorului apare numele Ion Popovici, care pe site-ul universității apare ca șef de lucrări la disciplina Terapie implanto-protetică.

Studenţii la Medicină  au rămas uimiți când au observat, că în timp ce ţine lecţii online, profesorul s-a dus la baie şi a folosit toaleta.

StiriEdu.ro a cerut o reacție de la UMF ”Carol Davila” cu privire la acest incident. Rectorul Viorel Jinga spune că regretă incidentul.

”Conducerea Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF „Carol Davila” din București a luat act de pasajul video la care faceți referire și își exprimă  regretul pentru ipostaza stânjenitoare în care se regăsește lectorul în cauză. Totodată, dezaprobăm orice astfel de gest inexplicabil, indiferent de acuzele pe care le poate reclama oricare dintre cadrele didactice aflate chiar și în desfășurarea unui curs online și considerăm că, în acest caz, ar fi fost oportună suspendarea temporară a dialogului din mediul virtual, evitând astfel orice impact negativ. Am convingerea că în acest subiect regretabil, nu a existat nicio urmă de intenție, lectorul respectiv având de altfel, de-a lungul timpului, calificative foarte bune în rândul comunității noastre academice. De asemenea, consider că un astfel de incident stânjenitor este totodată și irepetabil atât la nivelul Facultății de Medicină Dentară, cât și al Universității”, a spus Viorel Jinga pentru StiriEdu.ro.

Articolul precedentAproape 13.000 de elevi din învățământul în sistem dual, în risc de abandon școlar
Articolul următorReacția rectorului după ce un profesor de la UMF ”Carol Davila” a mutat sala de curs în baie/ ”Este regretabil”