Acasă Preuniversitar VIDEO Monica Anisie, ministrul Educației: În perioada 2-5 iunie va avea loc...

VIDEO Monica Anisie, ministrul Educației: În perioada 2-5 iunie va avea loc înscrierea elevilor de la Evaluarea Națională

Monica Anisie, ministrul Educației, a vorbit într-o intervenție pe pagina de Facebook a Partidului Național Liberal despre calendarele pentru examen. Monica Anisie a vorbit pentru tinerii liberali, dar a fost ajutată de alti trei  angajați ai Ministerului Educației: Sorin Deca- secretar general adjunct în cadrul MEC, Bogdan Pater – consilier comunicare și Radu Petrariu-conslier.  

Monica Anisie a vorbit despre calendarele pentru desfășurarea examenelor naționale.

”În perioada 2-5 iunie va avea loc  înscrierea elevilor de la Evaluarea Națională, această înscriere se realizează de către școli. Pe 15 iunie  are loc proba scrisă de romana, pe 17 iunie – proba de matematică. Pe 22 iunie are loc afișarea rezultatelor până la ora 14. Iar pe 27 iunie afișarea rezultatelor finale”, a spus Monica Anisie.

”Pentru examenul de bacalaureat,  noutatea este că probele de evaluare lingvistice și digitale fie se recunosc ca și până acum, fie se echivalează conform unei metodologii date de MEC”, a mai spus Monica Anisie.

Articolul precedentCum vor fi evaluați profesorii pentru lecțiile online/ NOUA fișă-cadru a profesorilor, publicată în Monitorul Oficial
Articolul următorCe se întâmplă dacă elevul are temperatură de 37,3 grade Celsius/ Răspunsul Monicăi Anisie VIDEO