Acasă Actualitate VIDEO Sfârșit de an școlar atipic pentru un liceu din Bistrița/ Elevii...

VIDEO Sfârșit de an școlar atipic pentru un liceu din Bistrița/ Elevii au stat la poartă, profesorii în curtea școlii

În ultima zi de școală pentru elevii de clasa a XII-a, Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița a găsit o modalitate inedită pentru ca profesorii și elevii să-și ia rămas bun unii de la alții, scrie timponline.ro. În curtea școlii au stat câțiva dintre profesori, iar la poarta liceului au stat elevii. Profesorii au ridicat baloane în văzduh și i-au aplaudat pe elevi. În timp ce se uitau unii la ceilalți de la depărtare a sunat ultimul clopoțel.

”Îmi pare așa de rău că nu am putut organiza festivitatea pe care acești copii minunați o merită. Foarte rău îmi pare, dar le promit că, în momentul în care se va putea, vor avea momentul lor de fericire în curtea colegiului”, a spus Susana Gălățan pentru Timp Online.

În timp ce erau în curte sau la poarta liceului, profesorii și elevii au urmărit un material video, transmis LIVE pe pagina de facebook a liceului, în care diriginții și șefii de promoție și-au luat rămas bun și au transmis mesajele de final de an.

Profesorii de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița au deschis o Carte de onoare, în care i-au invitat pe elevi din promoția 2020 să scrie un gând bun.

Articolul precedentDaniel Funeriu îi felicită pe elevi că au învins „coaliția loazelor”
Articolul următorVIDEO Consiliul Național al Elevilor: Argumente pentru susținerea examenelor naționale