Acasă Actualitate Program de spectacole online pentru Ziua internaţională a copilului

Program de spectacole online pentru Ziua internaţională a copilului

România sărbătorește Ziua internaţională a copilului la 1 iunie, la fel ca alte 50 de ţări. Din 2017 1 iunie – Ziua Copilului este sărbătoare legală în care nu se lucrează.

În contextul pandemiei de coronavirus, în 2020, principalele activităţi ale instituţiilor cu programe poentru copii au loc online.

Teatrul de Animaţie Ţăndărică transmite gratuit online o serie de spectacole pentru copii, pe pagina oficială a instituţiei.

Teatrul Excelsior are programe online dedicate spectatorilor mici şi mari, deopotrivă: podcasturi inspirate din culisele vieţii de actor, vlogging cu şi pentru adolescenţi, momente de improvizaţie, lecturi din literatura universală pentru copiii de toate vârstele, precum şi multe alte activităţi (re)creative, care pot fi urmărite pe pagina oficială de Youtube sau pe pagina https://www.facebook.com/teatrulexcelsiorbucuresti/.

La Teatrul „Ion Creangă”, cincisprezece dintre producţiile create în ultimele stagiuni sunt transmise online pe pagina https://www.facebook.com/TeatrulIonCreanga/.

Tot cu ocazia Zilei internaţionale a copilului, Muzeul „Grigore Antipa” îşi reia activitatea cu publicul, în condiţiile impuse de starea de urgenţă.
Articolul precedentZiua Mondială fără Tutun: Mai puțini adolescenți din România fumează țigări „clasice”/ A crescut consumul de țigări electronice
Articolul următorȘcolile se redeschid din 2 iunie/ Ce reguli trebuie să respecte