Acasă Actualitate VIDEO Mesajul Anisiei, absolventă de clasa a VIII-a, pentru profesori: „Am numai...

VIDEO Mesajul Anisiei, absolventă de clasa a VIII-a, pentru profesori: „Am numai cuvinte de laudă la adresa acestor patru ani”

Foto: pixabay.com

O absolventă de clasa a VIII-a de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej le-a transmis un mesaj emoționant profesorilor de care se desparte la finalul celor patru ani de gimnaziu. În ultima zi de școală, Anisia Roman a postat mesajul ei pe pagina de Facebook a școlii. Ea le-a spus profesorilor că le mulțumește în numele tuturor colegilor.

Mă simt îndatorată față de dumneavostră, domnilor profesori și dragi colegi. Cu această ocazie, țin să-mi exprim întreaga recunoștință și mulțumire în numele tuturor colegilor. Dumneavoastră, dascălilor, neobosiți, plini de energii și haruri, care în tot acest timp ne-ați îndrumat și ne-ați luminat calea înspre un viitor care în mod sigur ne va oferi întreaga sa frumusețe și bogăție”, a spus eleva.

Am crezut că v-a dura o eternitate, însă după 4 ani am realizat să se termină cea mai frumoasă etapă din viața unui adolescent. Cu toate acestea, am numai cuvinte de laudă la adresa acestor patru ani. Școala este locul unde ai parte de cele mai frumoase clipe de care îți vei aduce aminte cu drag. Ne va fi dor, nouă, elevilor din clasa a opta, de tot ce înseamnă Colegiul Național Andrei Mureșanu, de la profesorii care mereu au avut brațele deschise și ne-au primit cu multă căldură, la excursiile care ne-au făcut amintiri foarte frumoase”, a spus Anisia Roman.

Nu regret nimic, în afară de faptul că nu am profitat destul de timpul pe care l-am avut alături de colegii mei, a doua mea familie, iar acum virtual ne luăm rămas bun. Le mulțumim profesorilor că ne-au îndrumat spre calea succesului, că au fost exigenți pentru ca noi să putem să ne depășim limitele”, a mai spus eleva.

Anisia nu a uitat-o pe doamna dirigintă, care i-a ajutat de-a lungul celor patru ani de gimnaziu.

Stimată doamnă dirigintă, parcă ieri ne începeam călătoria, plină de mici neînțelegeri între elevi. Însă, pe parcurs ne-ați învățat să ne acceptăm unii pe alții și să privim dincolo de aparențe, până în suflet. Acești patru ani petrecuți împreună cu diumneavoastră ne-au modelat, ne-au definit personalitatea, ne-au făcut mai buni și mai înțelegători. Dumneavostră suntei cea care ne-a ajutat să ne formăm niște caractere puternice pregatoirew pentru liceu si capabile să infrunte viata adevărată”, a mai spus Anisia.

Articolul precedentPalatul Universității din București va fi restaurat în următorii 5 ani/ Lucrările vor costa 445 milioane de lei
Articolul următorTeleșcoală: Orarul ultimei săptămâni dinainte de Evaluarea Națională