Acasă Actualitate Monica Anisie: Vom da examenul de titularizare atunci când legea ne...

Monica Anisie: Vom da examenul de titularizare atunci când legea ne va permite

Foto: edu.ro

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat pentru StiriEdu.ro că a amânat calendarul de titularizare până la încetarea stării de alertă.

„În conformitatea cu legea 55/2020 art.27 cu 3 nu se pot organiza concursuri de către autoritățile și insituțiile publice. Procesul de depunere a dosarelor se va relua în momentul în care va înceta starea de alertă. Vom da examenul de titularizare atunci când legea ne va permite”, a spus Monica Ansie.

Reamintim că școlile au primit în cursul zilei de miercuri un ordin de ministru prin care sunt informate că titularizarea se amână pe timpul stării de alertă, din cauză că pe toată durata acesteia se aplică măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19.

Potrivit ordinului de ministru, obținut de StiriEdu.ro de la una din școlile din București, examenul de titularizare va avea loc după un calendar aprobat prin ordin al ministerului educației, după încetarea stării de alertă.

Citiți și: Titularizare 2020 Școlile au primit ordinul că examenul se amână/ Pe site-ul Ministerului Educației apare totuși calendarul de examen

Articolul precedentTitularizare 2020 Școlile au primit ordinul că examenul se amână/ Pe site-ul Ministerului Educației apare totuși calendarul de examen
Articolul următorMonica Anisie, pe Facebook: Titularizarea nu s-a putut organiza din cauza PSD-ului