Acasă Actualitate Un profesor a rezolvat problemele la Matematică în mai multe variante/ „Nu...

Un profesor a rezolvat problemele la Matematică în mai multe variante/ „Nu depuneți contestații decât în cazuri bine întemeiate”

Rezultate Evaluare Națională 2020. Ștefan Smărăndoiu, profesor de matematică la Școala „Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea, a rezolvat problemele de la matematică în mai multe variante, astfel încât elevii care vor fi nemulțumiți de notele pe care le vor primi luni, 22 iunie, atunci când are loc afișarea rezultatelor, să depună contestații în cunoștință de cauză. VEZI MAI JOS REZOLVAREA SUBIECTELOR CU BAREMUL DE CORECTARE

„Este foarte important ca elevii și părinţii să ştie că nota obținută în urma contestaţiei va rămâne notă finală , chiar dacă va fi mai mică decât cea iniţială”, arată Ștefan Smărăndoiu, într-o postare pe Facebook.

Notele obținute de elevi la Evaluare Națională 2020 vor fi comunicate luni, 22 iunie, până la ora 14:00, în centrele de examen și pe evaluare.edu.ro.  

Rezultatele sunt publicate în mod anomim, iar candidații își vor vedea rezultatele de la Evaluare Națională 2020 cu ajutorul codului unic. Este pentru prima dată de la intrarea în vigoare a legislației privind protecția datelor personale când notele candidaților vor fi afișate astfel.

 Contestațiile pot fi depuse în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). Rezultatele finale se vor fi afișa sâmbătă, 27 iunie.

Citiți și: Rezultate Evaluare Națională 2020. Notele elevilor vor fi afișate luni până la ora 14

Articolul precedentAdmitere liceu 2020. Care sunt primele 50 specializări de anul trecut
Articolul următorBAC 2020. Monica Anisie, mesaj pentru elevii care încep luni Bacalaureatul: Este un prag, dar nu o graniță!