Acasă Actualitate Toate locurile la Jurnalism s-au fost ocupat din sesiunea iulie 2020

Toate locurile la Jurnalism s-au fost ocupat din sesiunea iulie 2020

Foto: pixabay.com

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti a ocupat toate locurile scoase la concursul de admitere licenţă la învăţământul cu frecvenţă sesiunea iulie 2020.

Astfel, au fost ocupate atât locurile la buget, cât și la taxă, la toate specializările astfel: la specializarea Jurnalism au fost ocupate 130 de locuri, dintre care 51 la buget şi 79 la taxă; la specializarea Comunicare şi relaţii publice s-au ocupat 120 de locuri, dintre care 45 la buget şi 75 de locuri la taxă;la specializarea Publicitate s-au ocupat 74 de locuri scoase la concurs, dintre care 23 la buget şi 51 la taxă.

„A fost prima oară în istoria FJSC când am luat în considerare la concursul de admitere nota de la Bacalaureat. Am păstrat totuşi un examen sub forma unui eseu motivaţional, în care am testat calităţile candidaţilor”, a precizat decanul facultăţii, conf. univ. dr. Antonio Momoc, citat în comunicat de presă primit de StiriEdu.ro.

La învăţământ la distanţă s-au ocupat 37 de locuri la specializarea Comunicare şi relaţii publice – ID, 20 de locuri la Jurnalism – ID, 19 locuri la specializarea Publicitate – ID.

FJSC va organiza sesiune de admitere la nivel licenţă în luna septembrie pentru 38 de locuri la Comunicare şi relaţii publice – ID, 30 de locuri la Jurnalism – ID, 31 de locuri la Publicitate – ID.

Citiți și: De ce să mai dai azi la Jurnalism? Argumentele lui Antonio Momoc, decanul FJSC: În contextul exploziei de fake news, este mare nevoie de jurnaliști profesioniști

Articolul precedentDecizia privind deschiderea școlilor, în a doua parte a lunii august – Nelu Tătaru
Articolul următorO parte dintre elevii din Germania s-au întors luni la școală/ Care sunt condițiile