Acasă Actualitate Monica Anisie: Voi face toate demersurile ca viitorul parlament să adopte o...

Monica Anisie: Voi face toate demersurile ca viitorul parlament să adopte o lege care să pedepsească aspru FAKE NEWS-ul

Foto: Facebook Monica Anisie

Ministrul Educației, Monica Anisie, candidat din partea PNL pentru Senat, arată într-o postare pe Facebook că va face toate demersurile ca viitorul parlament să adopte o lege prin care să fei pedepsit fake news-ul. Ministrul se referă la declarațiile făcute la Realitatea Plus, luni seara, unde fusese întrebată despre măsurile pe care le-a luat pentru elevii care nu au curent electric. „Ieri am simțit pe pielea mea ce înseamnă să fii neputincios în fața unei epidemii de minciuni și răstălmăciri tendențioase care au o singură țintă: să te discrediteze cu orice scop”, a scris Monica Anisie pe Facebook.

Ministrul spune că așteaptă propunerile jurnaliștilor cu privire la viitorul proiect de lege privind pedepsirea fake-news-ului.

„Dragi jurnaliști, și mă adresez doar unei categorii din presă: nu abuzați de puterea și privilegiile pe care vi le oferă această onorabilă profesie. Le faceți un deserviciu iremediabil colegilor onești care respectă principiile deontologice ale profesiei.

Vă respect drepturile și vă admir capacitatea de a schimba societatea în bine. Dar când folosiți această putere pentru a crea haos și a distruge, e nevoie ca cineva să intervină. Mi-am propus ca de astăzi, acel cineva care va interveni să fiu eu. Voi face toate demersurile și tot ce îmi stă în putință ca Parlamentul, anul viitor, să realizeze și să adopte o lege care să pedepsească aspru FAKE NEWS-ul. Cred că o societate educată e o societate informată corect!”, arată Monica Anisie în postarea de pe Facebook.

Citiți și: Ce a spus de fapt Monica Anisie despre elevii care nu au curent electric – VIDEO

Articolul precedentToate locurile la masteratul didactic s-au ocupat
Articolul următorPeste 2.100 de școli au intrat în scenariul roșu/ 307 de ieri până azi