Acasă Actualitate Studenții la medicină vor avea acces gratuit la revistele Medic.ro şi ...

Studenții la medicină vor avea acces gratuit la revistele Medic.ro şi Viaţa Medicală, varianta online, pentru tot anul 2021

Studenții la medicină, voluntari în prima linie a luptei împotriva coronavirusului, vor avea acces gratuit, pentru întreg anul 2021, la variantele digitale ale revistei de specialitate Medic.ro şi săptămânalului Viaţa Medicală, potrivit unui anunț al publisherilor celor două reviste. Sub sloganul #DinInimapentruVoluntari, cele două reviste le oferă tinerilor posibilitatea de a avea acces la informații științifice de ultimă oră.

„Suntem mândri de miile de voluntari care, încă de la începutul pandemiei, s-au aruncat în lupta cu noul coronavirus alături de profesioniştii din sănătate! În semn de recunoştinţă pentru devotamentul şi curajul lor, MedicHub şi Viaţa Medicală vin în sprijinul studenţilor voluntari de la facultăţile de medicină cu un mic gest care să-i ajute în procesul de învăţare şi perfecţionare”, arată un comunicat al celor două reviste.


„Voluntarii nu au neapărat mult timp liber, ei au doar inimă” este un citat celebru al lui Elizabeth Andrew, care descrie perfect esenţa voluntariatului. Dorinţa de a ajuta şi a fi sprijin pentru alţii a determinat mii de studenţi la Medicină să se înscrie voluntar pe liste pentru a lucra în spitale şi la telefonul care consiliază populaţia, în perioada pandemiei de COVID-19. Un gest făcut din inimă!

Admiraţia noastră pentru implicarea acestor tineri nu poate fi măsurată nici în cuvinte, nici în fapte. Însă, aşa cum ei vin în sprijinul celor care au nevoie de ajutor, aşa dorim şi noi, echipele MedicHub şi Viaţa Medicală, să punem umărul pentru a-i susţine.

Astfel, MedicHub şi publicaţia Viaţa Medicală le oferă studenţilor la medicină, voluntari în prima linie a luptei împotriva coronavirusului, acces gratuit, pentru întreg anul 2021, la variantele digitale ale revistei de specialitate Medic.ro şi săptămânalului Viaţa Medicală.

Studenţii voluntari care doresc să aibă acces la aceste două publicaţii sunt invitaţi să completeze online următorul .

 a fost lansată în anul 2004 şi este lider de piaţă pe segmentul de publicaţii adresate medicilor, având o vechime în piaţă de 16 ani de publicare neîntreruptă. Începând cu anul 2017, revista este publicată sub egida Societăţii Naţionale de Medicina Familiei. Medic.ro este indexată, din anul 2015, în EBSCO Academic Search & One Belt, One Road Reference Source, Crossref-DOI: 10.26416/Med. Fiecare ediţie a revistei cuprinde lucrări ştiinţifice, precum articole şi cercetări originale, prezentări de caz, sinteze clinice, review-uri. De asemenea, în fiecare număr, regăsiţi un supliment tematic, pe patologii.

este săptămânalul profesional, social şi cultural al personalului medical din România, de peste 30 de ani pe piaţa media. Un spaţiu al dialogului între specialităţi şi între actorii din Sănătate, ziarul vă ţine la curent cu subiectele prezentate la evenimente medicale şi cu noutăţile în cercetare. Găsiţi aici dosare tematice, analize pertinente ale sistemelor de sănătate, interviuri cu specialişti români şi străini, articole de opinie. De asemenea, Viaţa Medicală publică lista completă a posturilor scoase la concurs de Ministerul Sănătăţii.

Articolul precedentÎn ultima zi de campanie, Guvernul aprobă 124 de milioane de euro pentru investiții în școli
Articolul următorULTIMA ORĂ Școlile rămân închise până la vacanța de iarnă