Acasă Actualitate Ministerul Educației: Puțin peste 45% dintre profesorii de școală vor să se...

Ministerul Educației: Puțin peste 45% dintre profesorii de școală vor să se vaccineze

Ministerul Educației arată că 167.977 angajați din sistemul național de învățământ își declară, în prima etapă de consultare, disponibilitatea de vaccinare. Ministerul Educației decide inițierea celei de-a doua etape de declarare a disponibilității de vaccinare, în perioada 16 ianuarie – 1 februarie 2021. Ministerul Educației arată că numărul relativ scăzut de profesori care doresc vaccinarea are loc pe fondul suprapunerii dintre perioada de vacanță și perioada de interogare, iar în acest fel profesorii n-au apucat să spună dacă vor sau nu.

Ministerul Educației decide inițierea celei de-a doua etape de declarare a disponibilității de vaccinare, în perioada 16 ianuarie – 1 februarie 2021.

PREUNIVERSITAR: 45,06 % dintre angajați au declarat disponibilitatea de vaccinare raportat la totalul de 292.872 de angajați în sistemul de învățământ preuniversitar (inclusiv persoanele care nu au raspuns).

UNIVERSITAR: procentul privind disponibilitatea de vaccinare este de 59,64 % (raportat la totalul de 51.094 titulari angajați în sistemul de învățământ universitar + 9.295 cadre didactice asociate – inclusiv persoanele care nu au raspuns).

Numărul angajaților din sistemul de învățământ care și-au declarat disponibilitatea de vaccinare până la data de 15 ianuarie este de 167.977 persoane (131.962 – personal din sistemul de învățământ preuniversitar si 36.015 – personal din sistemul de învățământ universitar).

Consultă aici situația pe județe a profesorilor din Preuniversitar care doresc vaccinarea

Consultă aici situația pe Universitati a profesorilor care doresc vaccinarea

Articolul precedentULTIMA ORĂ Klaus Iohannis: Majoritatea școlilor se redeschid din 8 februarie
Articolul următorMinistrul Educației: Fiecare școală va avea un responsabil cu înscrierea la vaccinare