Acasă Actualitate Anunțuri gratuite pentru firmele care fac angajări

Anunțuri gratuite pentru firmele care fac angajări

Foto: pixabay.com

Angajatorii care vor să angajeze studenți sau care sunt în căutarea de angajați competenți au la dispoziție anunțuri gratuite pe care le pot publica pe Trend-Jobs.ro.

Ce trebuie să facă angajatorii:

Ești în căutarea unui angajat pentru una dintre pozițiile disponibile din compania ta? Publică gratuit un anunț de angajare pe noua platforma de recrutare Trend-Jobs.ro. Cu ocazia lansarii, Trend-Jobs.ro le ofera companiilor posibilitatea de a posta gratuit un anunț de angajare sau să achiziționeze un pachet cu reducere.

Publică anunțul tău de angajare simplu, rapid și gratuit. Nu trebuie decât să iți creezi un cont de Angajator pe platforma Trend-Jobs.ro, să alegi un pachetul Basic (conține publicarea unui anunt) și să publici oferta de angajare folosind codul de reducere 4FXK42KM in valoare de 100 de lei.

Codul îți oferă o reducere de 100 de lei, valoare care acoperă prețul unui anunt. Dacă ești interesat de un alt pachet, poti folosi codul pentru a obtine o reducere la un pachet mai mare. Oferta e valabila pana pe 28 februarie 2021. Asadar, daca faci angajari, intra acum pe Trend-Jobs.ro si publica anuntul tau.

Pentru ce să optez? Un singur anunț sau un pachet complex?

Pe site vei vedea toate pachetele disponibile si vei putea alege varianta cea mai potrivita pentru tine.

Dacă vrei să testezi platforma și nu faci angajări în mod frecvent, îți e suficient un singur anunt. Si il vei primi gratuit folosind codul mentionat mai sus.

Daca faci angajari in mod constant si deschizi frecvent pozitii noi, poti folosi codul pentru a obtine o reducere la un pachet mai mare.

Alege pachetul potrivit in functie de nevoile companiei, de frecventa cu care faci angajari si in functie de bugetul disponibil.

Despre platforma de recrutare Trend-Jobs.ro

Platforma pune in legatura companiile angajatoare cu aplicantii aflati in cautarea unui loc de munca.

Pe Trend-Jobs.ro vei putea folosi si un filtru personalizat de cautare, pe care il imbunatatim continuu, pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune rezultate.

Angajatorii pot alege unul dintre pachetele de anunturi care se potriveste cel mai bine cu frecventa angajarilor si cu bugetul alocat.

Candidatilor li se ofera posibilitatea de a-si crea mai multe CV-uri, pentru a putea aplica folosind CV-ul potrivit pentru pozitia la care aplica.

Candidatii si si angajatorii pot comunica simplu si rapid prin intermediul formularelor de contact din cadrul platformei.

De asemenea, atat angajatorii, cat si aplicantii primesc notificari si mesaje atunci cand aplicatii trimit un CV sau cand angajatorul le respinge sau le accepta aplicatia.

Intra pe site si vezi de ce alte facilitati poti beneficia. Iar daca esti angajator, intra acum pe Trend-Jobs.ro, creeaza-ti un cont si posteaza primul tau anuntde angajare. Nu uita sa folosesti codul de reducere 4FXK42KM, pentru a beneficia de un anunt gratuit sau o reducere la orice pachet de postare anunturi de angajare de pe site.

Articolul precedentVIDEO Klaus Iohannis, după redeschiderea școlilor: Situaţia este bună
Articolul următorRămâne purtarea măștii la ora de sport? Ce spune ministrul Educației