Acasă Actualitate FOTO Ce trebuie să scriem în declarația pe propria răspundere

FOTO Ce trebuie să scriem în declarația pe propria răspundere

Ministerul Afacerilor Interne a publicat modelele declarațiilor pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei.

De duminică seara, în intervalul orar 20.00 – 05.00, în localitățile în care incidența cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori și mai mică de 7,5 la 1.000 de locuitori, pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Declarațiile vor fi necesare pe întreaga durată a săptămânii în localitățile în care incidența cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 7,5 la 1.000 de locuitori

Consultă aici Lista completă cu rata de infectare pe fiecare localitate în patre- 26 martie 2021

Citiți și: Carantina de la ora 20 în localitățile cu mai mult de 4 infectări la 1.000 de locuitori

Declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

Declarația pe proprie răspundere completată/adeverința eliberată de angajator se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române și ai Jandarmeriei Române, la momentul legitimării persoanei.

Articolul precedentRaport UCAS: Un student din cinci e „slab pregătit pentru universitate”
Articolul următorEvaluare Națională 2021: Cum se rezolvă testele de antrenament la Matematică VIDEO