Acasă Actualitate Subiecte BAC 2021 Matematică -profil Mate-Info, Tehnologic, Științele Naturii și Pedagogic UPDATE

Subiecte BAC 2021 Matematică -profil Mate-Info, Tehnologic, Științele Naturii și Pedagogic UPDATE

BAC 2021. Elevii de clasa a XII-a care au susținut proba obligatorie la Matematică au avut trei ore la dispoziție pentru a rezolva problemele primite. Subiectele sunt în funcție de profilul urmat: Matematică – Informatică, Matematică Informatic, Tehnologic, Științele Naturii și Pedagogic.

UPDATE ora 15.00 Ministerul Educației a publicat pe baremele și subiectele pe subiecte.edu.ro:

Descarcă de aici Barem Subiecte Matematică – Mate-Info – BAC 2021

Descarcă de aici Subiecte Matematică – Mate-Info – BAC 2021

Descarcă de aici Barem Subiecte Matematică – Tehnologic – BAC 2021

Descarcă de aici Subiecte Matematică – Tehnologic – BAC 2021

Descarcă de aici Barem Subiecte Matematică – Științele Naturii – BAC 2021

Descarcă de aici Subiecte Matematică – Științele Naturii – BAC 2021

Descarcă de aici Barem Subiecte Matematică – Pedagogic – BAC 2021

Descarcă de aici Subiecte Matematică – Pedagogic – BAC 2021

ȘtiriEdu.ro vă prezintă subiectele primite de elevi – fotografiile sunt luate de pe grupul de Facebook – Bacalaureat 2021. Ministerul Educației publică subiectele și baremele de la proba obligatorie la ora 15 pe subiecte.edu.ro

Subiecte Mate Info- BAC 2021

Subiecte Tehnologic – BAC 2021

Subiecte Științele Naturii – BAC 2021

Pentru susţinerea probelor scrise s-au înscris 133.663 de candidaţi, dintre care 114.137 de candidaţi din promoţia curentă, respectiv 19.526 de candidaţi din promoţiile anterioare. În Capitală vor susţine probele scrise ale examenului de Bacalaureat peste 15.300 de candidaţi.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 12:00).

Contestaţiile pot fi depuse/transmise în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situaţie, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

În conformitate cu prevederile art. 5 şi ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD), afişarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui şi a prenumelui candidatului.

Probele încep la ora 9.00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8.30.

În acord cu prevederile legale în vigoare, în sălile de clasă trebuie asigurate următoarele măsuri de prevenire şi protecţie: fiecare centru de examen va dispune de de asistenţă medicală, echipamente şi materiale de protecţie (dezinfectanţi, măşti etc.); intrările/ieşirile, precum şi sensul de deplasare pe coridoare, vor fi semnalizate corespunzător şi dezinfectate în mod regulat; în sălile de clasă în care se desfăşoară probele, locurile se stabilesc astfel încât să existe între candidaţi o distanţă de 1 metru unul faţă de celălalt, pe rânduri şi între rânduri; în situaţia în care acest lucru nu se poate realiza, se va asigura distanţarea maximă posibilă; fiecare persoană care are drept de acces în şcoală va primi câte o mască la sosire şi, dacă solicită, şi la plecare; sălile de clasă vor avea dezinfectanţi pentru mâini; în incinta centrului de examen va fi purtată, obligatoriu, masca de protecţie; colectarea măştilor purtate se va face în locuri special amenajate şi semnalizate. În acelaşi timp, este interzis schimbul de obiecte personale.

Articolul precedentSubiecte BAC 2021 ISTORIE: Eseu despre Evul Mediu
Articolul următorRezultate Evaluare Națională 2021. 76,80% dintre elevi au promovat| 120 de medii de 10