Acasă Actualitate Concursul Comper se reia în acest an școlar pentru Matematică și Română

Concursul Comper se reia în acest an școlar pentru Matematică și Română

Foto: Pixabay.com

Concursul COMPER se va relua în acest an școlar, au anunțat organizatorii. Înscrierile și calendarul concursului urmează să aibă loc, pentru Română și Matematică, în perioada următoare. De asemenea, a fost anunțat și faptul că etapele din acest an vor conține variante online.

Anunțul privind reluarea Concursul COMPER a fost făcut pe pagina de Facebook a competiției școlare.

Vă anunțăm cu bucurie că în acest an școlar se reia Concursul COMPER la Limba si literatura română și matematică pentru clasele CP-8. Data când vor începe ÎNSCRIERILE precum și CALENDARUL ETAPELOR vor fi anunțate pe pagina de Facebook a Concursului COMPER.

COMPER este cel mai cunoscut concurs cu participare gratuită din mediul școlar. Acesta este organizat începând cu anul școlar 2010-2011 de Fundația pentru Știință și Arte în colaborare cu Ministerul Educației și este primul concurs școlar din România desfasurat. Pot participa elevi din clasa pregătitoare și clasele I-VIII din unitățile de învățământ preuniversitar de stat și private din țară și din alte țări în care se predă în limba română.

Articolul precedentCând va fi recuperată vacanța de două săptămâni pentru liceu și gimnaziu? Cîmpeanu: Vom vedea
Articolul următor„Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”- Filmul despre o profesoară de şcoală generală, propunerea României pentru o nominalizare la Oscar 2022