Acasă Actualitate Simulare Evaluare Națională 2023. Elevii de clasa a VIII-a susţin proba la...

Simulare Evaluare Națională 2023. Elevii de clasa a VIII-a susţin proba la Matematică

Elevii de clasa a VIII-a susţin, marţi, proba scrisă la Matematică din cadrul simulării Evaluării naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine proba scrisă la Limba şi literatura maternă miercuri, iar pe 29 martie vor fi comunicate rezultatele.

Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30, iar probele încep la ora 9,00, moment în care vor fi distribuite subiectele.

Subiectele de la simularea examenelor naţionale sunt redactate sub forma unei broşuri care se tipăreşte faţă-verso, conform Ministerului Educaţiei.

Subiectele şi baremele de evaluare pentru probele scrise din cadrul simulării examenelor naţionale vor fi publicate zilnic, la ora 15,00.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore pentru elevii de clasa a VIII-a, respectiv trei ore pentru elevii din clasele terminale de liceu, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor.

Articolul precedentSimulare Evaluare Națională 2023. Patru elevi au fost eliminați pentru tentativă de fraudă
Articolul următorSimulare Bacalaureat 2023. Luni, proba scrisă de limba română. 12 elevi, eliminați pentru tentativă de fraudă