Acasă Actualitate O învățătoare către Monica Anisie: ”Este momentul să cereți ajutor. Nu vă...

O învățătoare către Monica Anisie: ”Este momentul să cereți ajutor. Nu vă ajută nici oamenii din jurul dumneavoastră”

O învățătoare îi cere ministrului Educației, Monica Anisie, să aducă experți străini care să o ajute să facă o strategie pentru învățământul românesc. Într-un mesaj pe  Facebook, învățătoarea Claudia Chiru îi spune ministrului că nu se poate descurca în momentul de față, asta și pentru că oamenii din jurul ei nu o ajută.

Învățătoarea îi sugerează  Monicăi Anisie să aducă experți internașionali liberi de orice angajament politic sau financiar, dar care să fie plătiți, și care să facă strategia. ”Mă  gândesc la dumneavoastră, cred că vreți să  lăsați ceva în urma, altfel tot acest spectacol va fi doar ridicol. Deja este”, scrie Claudia Chiru.

Mesajul învățătoarei Claudia Chiru pentru ministrul Monica anisie:

Scriu acest mesaj acum în speranța că el va fi citit și mâine.
Îi scriu doamnei ministru, Monica Cristina Anisie.  
Doamna ministru, vă spun cu toată drăgălășenia de care sunt capabilă că este momentul să cereți ajutor. Nu vă puteți descurca cu educația copiilor români cu tot ce implica ea – cadre, părinți, sindicate, TESA etc, din poziția în care sunteți. Nu vă ajută nici oamenii din jurul dumneavoastră. Ce e de făcut? Cred că ar trebui să cheltuiți/investiți câteva sute de mii de euro pentru a aduce o echipă formată din specialiști din afara țării (Sir Ken Robinson știu ca face acest tip de strategie), declarați și cunoscuți ca fiind liberi de orice angajament politic ori financiar, aș spune plus experți din cadrul FPSE, tot dezinteresați, dar pe care să-i plătiți, și ar trebui să vă închideți între patru pereți pentru a trasa o strategie pe care să o și implementati. Să nu ieșiți de acolo până nu o aveți și până nu sunteți hotărâtă să o aplicați. Veți avea destui oameni capabili să o aplice, oricât de dură ar fi. Avem nevoie să ne conduceți spre lumină.
Mă  gândesc la dumneavoastră, cred că vreți să  lăsați ceva în urma, altfel tot acest spectacol va fi doar ridicol. Deja este.
Așa nu se mai poate, credeți-mă.

Articolul precedentSe va prelungi anul școlar? Monica Anisie, ministrul Educației: ”Trebuie să luăm măsurile ca toți copiii să fie în siguranță” VIDEO
Articolul următorUniversitatea Harvard refuză ajutorul guvernamental din fondul pentru coronavirus/ Refuzul vine ca replică la acuzațiile lui Donald Trump