Acasă Preuniversitar Monica Anisie, mesaj pentru elevi: În perioada imediat următoare, vom transmite toate...

Monica Anisie, mesaj pentru elevi: În perioada imediat următoare, vom transmite toate răspunsurile

Ministrul Educației, Monica Anisie, a scris un mesaj pentru elevi pe contul personal de Facebook, în care spune că știe că e nevoie de mai multe clarificări, pe care le da face în perioada următoare.

Ministrul spune că știe că sunt multe persoane care consideră că ar fi trebuit reluate cursurile, dar deciziile pe care le-a luat au fost pentru binele și sănătatea copiilor.

”Știu că sunt voci care susțin că ar fi trebuit să alegem să reluam cursurile, însă eu, ca mamă, profesor si ministru, trebuie să fiu atentă la toate aspectele care susțin educația în realizată în siguranță!”, a scris Anisie.

Marți, ministrul Educației a anunțat că programa din semestrul al II-lea care nu a fost parcursă după data de 11 martie va fi predată în anul școlar următor. Se vor întoarce la școală numai elevii de clasa a VIII-a și clasa a XII-a pentru pregătirea în vederea examenelor naționale.

Citiți și:

VIDEO Ministerul Educației: măsurile luate pentru anul școlar 2019-2020

VIDEO Monica Anisie: Materia nepredată în acest an se va recupera în anul școlar următor

VIDEO: Klaus Iohannis: Grădinițile, școlile si universitățile nu se redeschid până în septembrie

Titularizarea și definitivatul vor avea calendare modificate

Articolul precedentCând se pun absențe pentru lecțiile online/ Răspunsul Silviei Mușătoiu, consilier la Ministerul Educației
Articolul următorDOCUMENT FOTO Cum se încheie mediile elevilor/ Situațiile prevăzute de Ministerul Educației