Acasă Preuniversitar Eleva din Vaslui care i-a cerut un telefon primarului a primit o...

Eleva din Vaslui care i-a cerut un telefon primarului a primit o tabletă de la Monica Anisie

Ministrul Educției, Monica Anisie, a răspuns miercuri la mesajul elevi din clasa a șaptea din Vaslui care i-a scris primarului din localitate în care îl roagă să-i cumpere un telefon pentru a putea participa la cursuri, iar ulterior fetita să i-l plătească lunar din alocația de la stat.
Monica Anisie a sunat-o pe mama elevei și apoi a vorbit și cu aceasta. Ministrul Educației i-a trimis o tabletă cu abonament plătit pentru urmatorii doi ani.

Primarul comunei Suletea, din județul Vaslui, Ciprian Tamaș, a scris pe pagina sa de Facebook că a primit o scrisoare de la o elevă din localitate în care îi cere un telefon mobil.

Citiți și: O elevă din Vaslui i-a cerut primarului să îi cumpere un telefon pentru cursurile online/ Ce răspuns a primit

„Acum, cu această nebunie ce ne ține departe de băncile școlii, singura noastră legatură cu profesorii noștri este este mediul online. Momentan folosim toți telefonul mamei mele, dar nu reușim să ținem pasul cu acest sistem de învățământ, din cauza lipsei unui alt telefon. Știu că aveți un suflet bun și vă rog cu toată ființa mea să îmi împrumutați și mie un telefon, iar dacă nu aveți unul disponilbil, v-aș ruga să îmi cumpărați dumneavoastră unul în rate, iar lunar, când voi primi alocația vă voi aduce banii. Sper să înțelegeți situația financiară cu care se confruntă părinții mei și să dați curs rugăminții mele. Promit să nu vă dezamăgesc!”, i-a scris eleva.