Acasă Actualitate Monica Anisie: Nu ne mai putem întoarce la sălile de clasă pline...

Monica Anisie: Nu ne mai putem întoarce la sălile de clasă pline cu peste 30 de elevi la clasă

foto: edu.ro

Ministrul Educației, Monica Anisie, a spus, miercuri seară, la Digi24, că nu consideră posibil scenariul ca din toamnă clasele de elevi să mai aibă peste 30 de elevi, luându-se în calcul ca o parte a activităților să fie derulate online.

”La acest moment, scenariul acesta nu îl văd posibil, nu ne mai putem întoarce la sălile de clasă pline cu peste 30 de elevi la clasă. Trebuie să luăm măsuri de la toamnă, în așa fel încât să reducem numărul de copii la clasă”, a spus Anisie.
Ministrul Educației a precizat că se lucrează la scenariul în care o parte dintre activitățile didactice să fie susținute online.

”MEC se pregătește și pentru un astfel de scenariu. Guvernul a alocat 150 de milioane de lei pentru a cumpăra tablete pentru copiii din mediile dezavantajate și tot MEC pregătește Ghiduri metodologice pentru profesori și cursuri de formare pentru a se familiariza cu acest tip de predare”, a mai afirmat ministrul Educației.

Citiți și: Monica Anisie: Peste jumătate dintre elevii care vor susține examenele naționale vor participa și la cursurile de pregătire VIDEO

Monica Anisie, la Digi24: Elevii cu temperatura de 37.3 pot da probele de examen mai târziu VIDEO

Articolul precedentMonica Anisie, la Digi24: Elevii cu temperatura de 37.3 pot da probele de examen mai târziu VIDEO
Articolul următorMonica Anisie: Peste jumătate dintre elevii care vor susține examenele naționale vor participa și la cursurile de pregătire VIDEO