Acasă Actualitate Școala online: 22% dintre profesorii din mediul urban nu au interacționat cu...

Școala online: 22% dintre profesorii din mediul urban nu au interacționat cu elevii

Un procent de 22% dintre profesorii din mediul urban nu au interacționat în niciun mod cu elevii, arată un sondaj online realizat de comunitatea Părinții cer Schimbare în perioada 21-25 mai. Același sondaj arată că 60-63% dintre elevi și părinți au avut o interacțiune bună cu învățătoarea sau diriginta, dar în 37-40% din cazuri interacțiunea a fost deficitară.

În același timp 77% dintre respondenți au declarat că orarul nu a fost respectat. În ceea ce privește frecvența cu care s-au desfășurat cursurile online 53% din părinți au afirmat că acestea s-au desfășurat în fiecare zi, 23% au spus că s-au desfășurat 3-4 ori pe săptămână, 19% au avut cursuri doar o dată, de două ori pe săptămână.

sondaj au răspuns 1048 părinți ai căror copii frecventează școala primară (39%), gimnaziul (42%) și liceul (12). 93% dintre copiii părinților care au răspuns sondajului sunt înscriși în învățământul de stat.

Mai multe detalii aici: Scoala online chiar este online? Raport integral

Articolul precedentÎn ce condiții pot fi deschise grădinițele și creșele/ Recomandările de la experții în sănătate
Articolul următorZiua Mondială fără Tutun: Mai puțini adolescenți din România fumează țigări „clasice”/ A crescut consumul de țigări electronice