Acasă Actualitate VIDEO Klaus Iohannis, mesaj pentru copii: Fiți aliații mei în această luptă...

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj pentru copii: Fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului

Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis le transmite un mesaj copiilor din România cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului și le mulțumește că au fost înțelegători și i-au protejat pe cei dragi.

„Dragi copii, anul acesta sărbătorim 1 Iunie în condiții neobișnuite, întrucât trebuie să facem față cu toții, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Știu cât de greu v-a fost în aceste luni departe de colegi, de prieteni, de activitățile pe care le făceați zilnic cu plăcere”, a spus președintele Klaus Iohannis.

”Ați făcut eforturi extraordinare și v-ați adaptat școlii online înțelegând astfel că educația rămâne la fel de importantă în tot acest timp”, a mai spus președintele.

Klaus Iohannis le-a urat succes celor care vor susține în curând examenele naționale.

„Anul acesta, condițiile în care se vor desfășura examenele sunt diferite. Dar sunt convins că vă veți descurca foarte bine. Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici și că nu veți lăsa nimic să stea în calea ambițiilor voastre”, a spus președintele.

„Dragi copii, prin respectarea regulilor sanitare, fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului și vă asigur că împreună vom depăși cu bine această perioadă. La mulți ani, cu multe bucurii!”, le-a urat la final Klaus Iohannis copiilor.

Articolul precedentConsiliul Național al Elevilor nu e de acord cu uniformele obligatorii
Articolul următorArgumentele unui profesor pentru introducerea educației sexuale în școli