Acasă Actualitate Evaluare Națională 2020 Iași: Un profesor implicat în corectare, infectat cu COVID-19/...

Evaluare Națională 2020 Iași: Un profesor implicat în corectare, infectat cu COVID-19/ Decizia inspectoratului

Foto:pixabay.com

Un profesor din comisia de corectare a tezelor de la Evaluarea Naţională din Iaşi a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat pe Facebook liderul Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP), Laviniu Lăcustă. Inspectoratul școlar Iași a luat decizia ca toți profesorii care au interacționat cu persoana confirmată, corectând în aceeași sala sau având rolul de evaluator 2, să nu participe la nicio etapă a examenului de bacalaureat.

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a demarat o anchetă epidemiologică.

Inspectoratul Școlar Județean din Iași arată că ancheta epidemiologică declanșată pentru cazul cadrului didactic confirmat cu Covid 19 este încă în desfășurare. Toți profesorii care au interacționat cu persoana confirmată, corectând în aceeași sala sau având rolul de evaluator 2, nu vor participa la nicio etapă a examenului de bacalaureat.

„După finalizarea anchetei epidemiologice, vom aplica măsurile dispuse de DSP.Centrul Zonal de Evaluare din cadrul examenului de Evaluare Națională desfășurat la Iași”, potrivit inspectoratului școlar.

Articolul precedentRezultate Evaluare Națională 2020. Notele elevilor vor fi afișate luni până la ora 14
Articolul următorAdmitere liceu 2020. Site-ul pentru repartizarea în liceu a fost publicat/ Calendarul complet pentru Admitere 2020