Acasă Actualitate VIDEO Titularizare 2020. Monica Anisie: Înscrierea la examen începe pe 9 iulie

VIDEO Titularizare 2020. Monica Anisie: Înscrierea la examen începe pe 9 iulie

sursa foto: printscreen TVR1
sursa foto: printscreen TVR1

Înscrierea la examenul de titularizare începe pe 9 iulie, adică de începând de joia viitoare, a spus Monica Anisie în cadrul unei emisiuni la TVR 1. Reamintim că examenul de titularizare va avea loc pe 29 iulie, așa cum a declarat ministrul Educației pentru StiriEdu.ro: Monica Anisie: Am programat examenul de titularizare pe 29 iulie

„Examenul de Titularizare se va susține în data de 29 iulie, tot în condiții speciale. Trebuie să spunem că a fost legea 55 prin care erau interzise aceste concursuri, prin urmare ar trebui să suspend acest proces de realizarea a concursului titularizare pentru profesori. A fost promulgată lege acum, o altă lege, de către președintele României Klaus Iohannis și putem să susținem acest examen. Ordinul cu calendarul a fost aprobat și începând cu data de 9 iulie candidații își pot depune dosarele”, a spus Monica Anisie la TVR 1( între min 4.53 și 5.38 din Video)

Reamintim că Ministerul Educației a suspendat titularizarea pe 18 iunie pentru a respecta legea prin care este instituită starea de alertă, care prevede că instituțiile publice nu pot organiza concursuri pentru ocuparea posturilor vacante.

Citiți și: Monica Anisie: Am programat examenul de titularizare pe 29 iulie