Acasă Actualitate București: Patru licee, patru școli și o grădiniță trec la cursurile exclusiv...

București: Patru licee, patru școli și o grădiniță trec la cursurile exclusiv online

Foto: Facebook
Foto: Facebook/ Sf Sava

Colegiul Naţional ”Sf. Sava”, Colegiul Naţional ”Grigore Moisil”, Liceul Teoretic ”Al. Ioan Cuza și Liceul Teoretic ”Marin Preda” sunt cele patru licee din Capitală care vor trece la scenariul roșu din cauza confirmării unor cazuri de COVID-19. Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat trecerea în scenariul roşu de desfăşurare a cursurilor pentru nouă unităţi de învăţământ din Capitală, potrivit Prefecturii Bucureşti.

În şedinţa extraordinară a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă de joi s-a aprobat trecerea în scenariul roşu de organizare şi desfăşurare a cursurilor pentru:

Şcoala Gimnazială ”Nicolae Grigorescu”

Colegiul Naţional ”Sf. Sava”

Liceul Teoretic ”Al. Ioan Cuza”

Şcoala Gimnazială ”Nicolae Labiş”

Şcoala Gimnazială nr. 129

Şcoala Gimnazială ”Ionel Teodoreanu”

Grădiniţa nr. 178

Liceul Teoretic ”Marin Preda”

Colegiul Naţional ”Grigore Moisil”

Totodată, s-a aprobat trecerea în scenariul galben de organizare şi desfăşurare a cursurilor în următoarele unităţi de învăţământ din Capitală: Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu”, Grădiniţa nr. 185, Şcoala Gimnazială nr. 126, Şcoala Gimnazială I.G. Duca, Grădiniţa Zâna Florilor.

Potrivit Prefecturii Capitalei, anexele 1, 2 şi 3 la Hotărârea nr. 15/2020 a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă care cuprind lista cu unităţile de învăţământ pentru care s-au aprobat pe 10 septembrie scenariu galben, scenariul roşu şi respectiv Scenariul 3 – online se modifică corespunzător.

Articolul precedentTeatrul – disciplină opțională din acest an școlar
Articolul următorVIDEO Ludovic Orban: Profesorii care nu țin lecțiile online nu vor fi plătiți