Acasă Actualitate VIDEO Klaus Iohannis, despre școala online: Îmi doresc să putem spune că...

VIDEO Klaus Iohannis, despre școala online: Îmi doresc să putem spune că am reușit să dotăm școlile

Problema școlii e imensă și se va rezolva pe parcurs, a spus președintele Kluas Iohannis într-o conferință de presă de luni. Întrebat cum vor recupera elevii care nu au tablete și curent electric materia pierdută, președintele nu a dat un răspuns clar, dar a spus că nu trebuie căutați vinovați pentru că „problema este imensă”

Întrebare: Sunt elevi care nu au acces în continuare la educație, nu au tablete și curent electric. Cine ar trebuie să fie responsabil ca la finalul anului școlar să fier recuperată această lună pierdută?

Klaus Iohannis: În această perioadă nu cred că e cazul să căutăm vinovați, ci este cazul să căutăm soluții soluții. Noi aici vorbim de o catastrofă, nu de niște detalii administrative și ceea ce facem e să prevenim o generație pierdută, iar pentru acei copii care nu au acces se caută soluții pentru fiecare în parte. Problema e imensă și conține mult mai multe fațete decât că într-o școală sau în alta poate nu toți elevii au primit materialul pentru a participa la școala online. Problemele sunt imense și pe parcurs ele se rezolvă. Îmi doresc foarte mult ca până la finalul anului școlar să putem spune că am dotat școlile, că elevii au acces la școala online”, a spus președintele Iohannis.

Citiți și: Elevii cer să fie testați de COVID-19 cu prioritate: Ar reduce răspândirea virusului

Articolul precedentOFICIAL: Școlile din București trec online de marți
Articolul următorSindicatele cer remedierea de urgență a deciziei pentru scenariul roșu în București: Creează confuzie