Acasă Actualitate Ce se întâmplă cu olimpiadele și tezele de la final de semestru?...

Ce se întâmplă cu olimpiadele și tezele de la final de semestru? Răspunsul Monicăi Anisie

Foto: captura ProTV

Tezele de final de semestru ar putea fi eliminate, în funcție de situația de la momentul când ar trebui să se susțină, a spus ministrul Educației, Monica Anisie, în cadrul emisiunii “Viitor cu Clasă”. În privința olimpiadelor școlare nu s-a luat nicio decizie până la acest moment.

„Vom lua măsurile care se impun în funcție de situația creată, etapă cu etapă. Dacă va fi necesar, vom lua măsuri. Exact cum am făcut și în primăvară, când am luat decizia de a elimina tezele pentru că nu exista posibilitatea de a susține aceste examene”, a explicat Monica Anisie, a declarat Monica Anisie la Protv.

Întrebată dacă anul acesta școlar se vor mai ține olimpiadele școlare, ministrul a spus că încă se mai discută despre acest lucru.

„În cadrul Ministerului Educației se face o analiză îmn acest sens. Colegi profesori care consideră că este necesar să realizăm și activitățile acestea în sistem online, dacă nu putem să le organizăm ca și până acum. Însă, sunt și colegi profesori care spun că ar trebui să renunțăm și să nu punem în pericol copiii”, a spus Monica Anisie.

Citiți și: VIDEO Monica Anisie: Cele 250.000 de tablete ajung la elevi în decembrie

Articolul precedentMinisterul Educației: 2.500 de școli au cursuri exclusiv online
Articolul următorGeneration Z – proiectul prin care elevii români discută cu reprezentanți ai universităților din SUA