Acasă Actualitate Cum arată harta celor 23 de județe unde au fost distribuite...

Cum arată harta celor 23 de județe unde au fost distribuite tabletele pentru elevi

Foto: pixabay.com

Ministrul Educației a anunțat că în mai mult din jumătate din județele țării s-a încheiat distribuirea tabletelor promise elevilor. Astfel, elevii din 23 de județe și din Capitală au primit tabletele la această oră. Potrivit Ministerului Educației au fost distribuite 199.473 de tablete.

După cum arată harta distribuirii tabletelor, în 15 județe au fost distribuite până acum mai puțin de jumătate din dispozitivele electronice.

„Astăzi s-a încheiat procesul de livrare a tabletelor în județele Argeș, Mureș, Ilfov, Brașov, Prahova, Harghita, Sibiu, Teleorman, Dâmbovița, Alba, Covasna, Călărași, Ialomița și Giurgiu, Neamț, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu-Mare, Cluj, Sălaj, Botoșani, Bacău, precum și în municipiul București. Până acum, s-a livrat, în total, un număr de 199.473 de tablete, luând în considerare și procentele din județele în care livrarea continuă, conform datelor prezentate în grafică”, a scris ministrul Educației, Monica Anisie, pe constul de Facebook.

Distribuirea pentru o tranșă de 100.000 de tablete a început la mijlocul lunii noiembrie. În total, ar trebui ca elevii să primească 250.000 de tablete.

Citiți și: De luni, începe distribuirea pentru alte peste 100.000 de tablete

VIDEO Monica Anisie: Cele 250.000 de tablete ajung la elevi în decembrie

Articolul precedentULTIMA ORĂ Școlile rămân închise până la vacanța de iarnă
Articolul următorAproximativ 15.000 de elevi din Constanța, în pericol să rămână fără banii de burse