Acasă Actualitate Colegiul „Ghe.Șincai” din Capitală riscă să-și facă orele în stradă. Primarul Băluță...

Colegiul „Ghe.Șincai” din Capitală riscă să-și facă orele în stradă. Primarul Băluță vrea să-l evacueze

Colegiul Național Gheorghe Șincai din Capitală, unul dintre cele mai bune licee din București, riscă să rămână în stradă după ce Primăria Sectorului 4 a făcut cerere de evacuare în instanță.

Anunțul a fost făcut de fosta directoare a liceului, Silvia Mușătoiu, cea care în urmă cu doi ani a refuzat să semneze un contract cu primarul Daniel Băluță prin care trebuia să facă fiecare cheltuială cu acordul acestuia.

Ticăloșia…în toată splendoarea ei! Din 16 februarie ar trebui să facem școală în stradă…la cererea primarului D(r)B(d)(u). Iată, de fapt, ce-și dorește ps(d)4: clădirea noastră, doar pentru Măria Sa. Vor ordonanță președințială de evacuare, adică ne scot în stradă, dar nu oricum, ci imediat și (eventual) fără posibilitatea de a ne mai întoarce. Părtașii la această mârșăvie, că titularii ne sunt clari, sunt mulți, cunoscuți sau necunoscuți. Dacă vreți, vi-i spun…, deși, prostul până nu e și fudul, parcă nu e prost destul…Se vor arăta singuri în curând.Nu aveau cum altfel să intre în istoria colegiului, nu l-au construit, nu au învățat acolo, n-au predat acolo (bine, nici în alte părți…), nu l-au condus, dar….l-au distrus. Măreață realizare! Să-mi spuneți dacă ați mai văzut ceva similar prin lumea largă.Și încă ceva: ieșiți acum din lista mea dacă aveți (sau ați avut deja) ceva de zis în apărarea derbedeilor, căci știți că știu” a scris Silvia Mușătoiu pe Facebook.

HotNews a relatat pe larg despre acest caz: Războiul de uzură dintre directoarea unui liceu de elită din București, Colegiul Gheorghe Şincai din Capitală, şi Primăria Sectorului 4 continuă şi în 2019 cu o nouă fază, în care directoarea este acuzată de primărie şi de inspectorat că nu vrea să semneze contractul cu primăria.

Articolul precedentCum se face testarea la elevii și profesorii cu simptome. Ce prevede protocolul de la Ministerul Sănătății
Articolul următorCine poate să nu poarte mască la școală. Precizări de la Ministerul Sănătății