Acasă Actualitate Concursul pentru directori: Regulile examenului de pe 15 octombrie

Concursul pentru directori: Regulile examenului de pe 15 octombrie

Foto:Pixabay.com

Candidații care pariticipă vineri la concursul pentru directori trebuie să respecte anumite reguli prevăzute în metodologia de examen:

  • Să scrie doar cu pix de culoare albastră sau neagră care nu se șterge.
  • Nu este permis accesul în sălile de examen cu genți, poșete, ziare, cărți, caiete, orife fel de notițe, mijloace electronice, telefoane sau orice mijloace de comunicare la distanță.
  • Este interzis ca în timpul examenului candidații să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită sau să schimbe ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. Încălcarea acestor interdicții va fi considerată fraudă sau tentativă de fraudă.
  • În vederea susținerii probei scrise accesul candidaților în sălile de concurs monitorizate audio-video este permis în intervalul orar 9:00-9:30.
  • Proba scrisă se desfășoară începând cu ora 10:00 și are o durată de maximum 120 de minute.
  • În structura probei scrise, circa 60% dintre itemi vor viza capacitățile cognitive și de leadership, circa 20% competențele de management, iar restul itemilor vizează reglementările legale din bibliografia de concurs.
  • Ulterior finalizării testului standardizat din cadrul probei scrise, candidații rămân în sala în care au susținut proba scrisă, în vederea participării la etapa de evaluare a lucrărilor scrise.
  • Candidații care au obținut minimum nota 7 ( șapte) la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct vor susține proba de interviu în perioada 15 noiembrie -8 decembrie 2021.
  • Afișarea listei cu rezultatele candidaților, ca urmare a desfășurării probei scrise, precum și a rezultatelor din cadrul probei de interviu, respectiv a rezultatelor finale se va realiza prin anonimizarea datelor cu caracter personal, în baza codului unic comunicat fiecărui candidat.

Citiți și:

Concursul pentru directori: Ce subiecte pot primi profesorii la proba scrisă – unele sunt tip grilă

VIDEO Concursul pentru directorii de școală. Cîmpeanu: Se va da cu specialiști în HR de la firme private

Calendar concurs directori 2021. Câștigătorii vor fi numiți în funcție anul viitor

Concursul pentru directori: S-au înscris peste 9.200 de profesori

Cum arată site-ul pentru concursul de directorii| Ultimele detalii de la Ministerul Educației

Ministerul Educației a publicat bibliografia pentru concursul de directori

Articolul precedentElevii despre testarea în școli: Este incoerență în decizii
Articolul următorNumărul localităților cu rata de infectare de peste 3/1.000 locuitori a ajuns la 1.800