Acasă Actualitate Nicolae Ciucă către Ligia Deca: Până la finele lunii octombrie să avem...

Nicolae Ciucă către Ligia Deca: Până la finele lunii octombrie să avem pachetul de legi aprobat la Guvern

Foto: Facebook Nicolae Ciuca

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, miercuri, în şedinţa de Guvern, un mesaj către Ligia Deca, privind legile educaţiei, el arătând că este convins că va face ceea ce este necesar astfel încât până la finele lunii octombrie să avem pachetul de legi aprobat la Guvern şi în luna noiembrie să fie înaintat în Parlament. Premierul a remarcat că, odată cu venirea Ligiei Deca în funcţia de ministru al Educaţiei, s-a produs şi o creştere a prezenţei feminine în Guvern.

”Doresc să urez bun venit doamnei Ligia Deca, ministrul educaţiei. Doresc de asemenea să îmi exprim bucuria că avem o creştere a prezenţei feminine în Guvern. Doamna ministru, aveţi o misiune pe cât de dificilă, pe atât de frumoasă. Sunt convins că veţi folosi toate cunoştinţele şi energia pentru a continua să faceţi ceea ce se cuvine, astfel încât să asigurăm şansa la educaţie tuturor copiilor şi tinerilor din ţara noastră şi de asemenea să ridicăm nivelul calităţii în sistemul de educaţie din România”, a spus premierul în deschiderea şedinţei Executivului. 

Premierul a arătat că Ligia Deca a fost parte la proiectul ”România Educată” şi a participat de asemenea la dezbaterile publice dedicate pachetului legilor educaţiei.

”Sunt convins că împreună cu echipa de la minister veţi face ceea ce este necesar astfel încât până la finele lunii octombrie să avem pachetul de legi aprobat la Guvern şi în luna noiembrie să fie înaintat spre dezbatere şi aprobare în Parlament”, a mai arătat şeful Executivului. 

Premierul a dat un mesaj şi cu ocazia Zilei Educaţiei. 

”Astăzi este ziua internaţională a educaţiei, folosesc acest prilej pentru a le ura copiilor, tinerilor, profesorilor şi tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea în sistemul de educaţie un sincer La mulţi ani şi succes în întreaga activitate pe care o desfăşoară şi rezultate mai bune care sunt aşteptate de către noi toţi”, a arătat Nicolae Ciucă. 

Articolul precedentLigia Deca, la preluarea mandatului: O prioritate în perioada imediat următoare o reprezintă proiectele de lege ale educaţiei
Articolul următorÎntâlnirile JTI, la a XXIII-a ediţie Aterballetto prezintă „Don Juan”, spectacolul „aşteptat în întreaga Europă”