Acasă Actualitate Barem Română Evaluare Națională 2023. cum se punctează subiectele

Barem Română Evaluare Națională 2023. cum se punctează subiectele

Ministerul Educației a publicat la ora 13 baremul pentru subiectele la limba română primite de elevii de clasa a VIII-a pentru simularea Evaluării Naționale 2023.

Consultă aici Barem Română Evaluare Națională 2023.

Peste 90% dintre cei peste 177.000 de elevi înscrişi în clasa a VIII-a la începutul anului şcolar curent au participat luni la prima probă a simulării examenului de Evaluare Naţională, cea de Limba şi lideratura română, conform datelor furnizate de Ministerul Educaţiei, care precizează că 4 elevi au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă.

Rezultatele vor fi comunicate în data de 29 martie şi vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute nu se trec în catalog. Prin excepţie, la solicitarea scrisă a elevului, acestea pot fi trecute în catalog.

Articolul precedentSubiecte Română Simulare Evaluare Națională 2023
Articolul următorSimulare Evaluare Națională 2023. Patru elevi au fost eliminați pentru tentativă de fraudă