Acasă Preuniversitar OFICIAL: Ce se modifică în metodologia pentru învățământul profesional

OFICIAL: Ce se modifică în metodologia pentru învățământul profesional

Ordinul pentru modificarea metodologiei pentru organizarea și funționarea învățământului profesional de stat pentru anul școlar 2020-2021 a fost publicat în Monitorul Oficial.

Pentru anul şcolar 2020-2021, în situaţia în care există operatori economici care denunţă contractul de parteneriat încheiat pentru formarea profesională a elevilor prin învățământul dual sau contractul cadru încheiat pentru formarea profesională a elevilor prin învățământul profesional, școala va identifica alţi operatori economici interesaţi cu care va încheia alte contrate în locul celor denunţate.

Prima etapă a admiterii în învățământul profesional de stat (înscriere – afișare rezultate) este programată în perioada 29 iunie – 10 iulie, iar a doua etapă (înscriere – afișare rezultate) între 22 și 28 iulie.

Consultați aici: Calendarul admiterii în învățământul profesional de stat pentru anul școlar 2020-2021, în Monitorul Oficial

Articolul precedentVIDEO Monica Anisie, la moțiunea din Parlament: Aș fi putut eu să rezolv în 7 luni ce nu au rezolvat ceilalți miniștri?
Articolul următorOFICIAL Definitivat 2020: Modificările examenului, publicate în Monitorul Oficial